Bikepacking_Ylläs_Lappi_Suomi_retkipyöräily
Palon tarina

PALO Adventures sai alkunsa yhden naisen intohimosta ulkoilmaseikkailuihin. Retkillämme haluamme auttaa sinua muuttamaan haaveesi teoiksi. Haluamme herättää sisäisen palosi seikkailuihin ja tarjota sinulle unohtumattomia hetkiä ja onnistumisen kokemuksia. Retkemme on tarkoitettu kaikille. Kaikille, jotka ovat uteliaita kokeilemaan ja kokemaan uutta. Rakastamme liikkumista, mutta se on enemmän tapa kuin tarkoitus, tärkeintä on yhdessäolo, ulkoilmasta nauttiminen ja ennen kaikkea hauskanpito. 

Henna_Palosaari_Vapaalasku_Ylläs_Splitboard_naiset

Henna Palosaari

Perustaja ja tunturiopas

Viime vuodet olen seikkaillut ympäri maailmaa ja johtanut aktiivilomia amerikkalaisyrityksessä. Näiden vuosien aikana vapaalasku, pyöräily ja surffaus ovat muuttuneet harrastuksista elämäntavoiksi. Suomeen palattuani halusin päästä herättämään seikkalijakipinän myös muissa jakamalla intohimoani matkustamiseen, seikkailemiseen ja ulkona liikkumiseen. Syntyi PALO Adventures. 

Meri-Tuuli Himanen

Tunturiopas

Olen innokas tuntureilla ja vuorilla liikkuja ja sydäntä lähimpänä ulkoilma lajeista ovatkin vapaalasku, polkujuoksu ja maantiepyöräily. Koen, että luonto tarjoaa parhaat seikkailut ja elämykset ja eritoten tunturit ja vuoret ovat itselleni suurimpia vapauden, ilon ja pystyvyyden tunteen lähteitä. Näitä tunteita haluan välittää eteenpäin ihmisille! 

Meri-TuuliHimanen_PALO_Ylläs_opas_vapaalasku_pyöräily