top of page
IMG_8323-2.jpg

Bikepacking

PALO Adventures sai alkunsa yhden naisen intohimosta ulkoilmaseikkailuihin. Leireillämme haluamme auttaa sinua muuttamaan haaveesi teoiksi. Haluamme herättää sisäisen palosi seikkailuihin ja tarjota sinulle unohtumattomia hetkiä ja onnistumisen kokemuksia. Leirimme ja tapahtumamme on tarkoitettu kaikille. Kaikille, jotka ovat uteliaita kokeilemaan ja kokemaan uutta. Rakastamme liikkumista, mutta se on enemmän tapa kuin tarkoitus, tärkeintä on yhdessäolo, ulkoilmasta nauttiminen ja ennen kaikkea hauskanpito. 

 

Bikepacking on kiireetöntä seikkailua ja uusien paikkojen tutkimista pyörällä, mikä mahdollistaa paikkojen kokemisen täysin uudella tavalla.  Bikepacking ja gravel-kulttuurissa yhteisöllisyys on tärkeässä roolissa. Bikepacking-tapahtumissamme haluamme koota yhteen kaikki gravel-pyöräilystä ja bikepackingistä innostuneet ja lähteä yhdessä seikkailemaan.

 

Tapahtumamme sopii aloittevillekin pyöräilijöille, koska kyseessä ei ole nopeuskisa vaan tärkeintä on pitää hauskaa porukalla. Vaatimuksena on keskitason peruskunto ja perus pyöräilytaidot.

IMG_5694.jpg
WMN'S BIKEPACKING OVERNIGHTER

10.-11. kesäkuuta 2022

Helsinki

Kesä on täällä ja on aika aloittaa se parhaalla mahdollisella tavalla naisten yhteisellä yön yli bikepacking-retkellä! Tavoitteenamme on ajaa 122 km Vuosaaresta ja päästä Espooseen kahdessa päivässä seuraten Kehä G South by Cycle -bikepacking reittiä. Voit ajaa isossa ryhmässä, yksin tai pienemmissä ryhmissä, päivän päätteeksi kokoonnumme koko ryhmän kanssa yöpaikassamme Ängesbölen laavulla. Lauantai-iltana juhlistamme kesän avausretkeä yhteisellä illallisella!

Wmn's bikepacking overnighter on tilaisuus kokeilla bikepackingiä, haastaa itseäsi ​​ja pitää hauskaa hyvällä naisporukalla! Tapahtuma on suunnattu vain naisille, koska naispuolisten osallistujien osuus bikepacking- ja gravel-tapahtumissa on pieni ja haluamme tapahtuman avulla kannustaa yhä useampia naisia pyöräilyn pariin.

 

Tule jakamaan tämä seikkailu kanssamme! Bikepacking overnighter on omatoiminen mutta kollektiivinen viikonloppuseikkailu. Tapahtuman ilmoittautumismaksu ei sisällä majoitusta, ruokaa, varusteita tai kuljetusta, kyseessä ei ole opastettu retki, mutta jaamme yhdessä vinkkejä ja kokemuksia pyöräretkiltä. Osallistua voi gravel- tai maastopyörällä.

 

Tapahtuman vetäjänä toimii kokenut pyöräretkeilijä ja tunturiopas Henna Palosaari.

 

Kaikki osallistujat saavat goodie bagin tapahtuman yhteistyökumppaneilta Komootilta, Nosht:lta, Velociolta ja Nordic Gravel Seriesilta sis. mm ajoevästä, komoot world packin, juomapullon, pyöräilylakin ja -15 alennuksen Nordic Gravel Series Kimito tapahtumaan 18.6.2022. Paikkoja on rajoitetusti, ilmoittaudu mukaan ja varaa paikkasi!

Wmns' Bikepacking Overnighter tapahtuman ilmoittautumismaksu on 30€.

WMN'S BIKEPACKING OVERNIGHTER
SUPPORTED BY 
4cb8f6755d982ebf1d76df88247e3bce2a1e788f.png
nosht-1024x576.png
Komoot-logo-type.png
NGS_X_Cannondale_logo_Primary_34365683-b065-429e-a689-43d4d1448492_90x_2x.png
taivasalla-logo-musta.png
VINKKEJÄ BIKEPACKING-VARUSTEISTA
bottom of page